Custom Search

Thursday, June 4, 2009

Spekulasi panas.. stadium runtuh!!!

Hari ni.. kite cakap pasal spekulasi stadium runtuh tu.. haa.. jom2...

ini juga ntuk membolehkan budak aed mencari idea mencipta stadium baru... haha.. :)


ade org kate.. time tu.. ade pertandingan yang berlangsung antara otomen2... tp.....




Raksakse dpt tahu plak kan.. ape lg.. beemmmm...... jd la camtu stadium tu.... haa..

pengajarannye.. binalah stadium kalis raksakse.. muahaha... fire2... bzzzzz.... :)


lainnye.. mungkin time tu ade org buat lumbe haram... jd org kampong x puas ati.. lalu mengamuklah mereka.. dan dirobohkan stadium itu... kerana berang.... ni haa.. gambar lumba haram tu..


ni plak gambar penduduk kampung yang melarikan diri kerana takot ditangkap... ish3...

weee.... cam naik titanik je.......
jom depe tangan ramai2..


lainnye... mungkin sbb ade serangan dari makhluk2 yang x puas ati sbb tiade stadium ditempat diorg kot.. contohnye.. haa... ni die kot... ish3.. ari tu umah.. ni stadium plak...


kejadian tu juga dikaitkan dgn makhluk sekor ni.. dipercayai die telah mendapat tali pinggang hitam tahap tinggi dan ingin test power... kite saksikan kehebatnye....


uip, kucing... ape salah aku..... adehhh..

hmmmm.... die ni pun mungkin.. baru je dpt power... haa.. nak test power.. jadi die pun try la.. kot2 bleh melekat kat bumbung stadium tu.. haha.. tp sampai skarang die tidak ditemui untuk disoal siasat.... hmmm.. kat mane die ye....






undercover kot.. malu la tu.... haha..




shh.. jgn bgtau diorg aku spider-monkey..





kejadian juge mungkin berlaku sbb mat drug.. haa.. nak duit cepat.. ape2 pun dior bleh buat.. tgk la ni.. camni pun boley kaa....








kite tahu.. stadium tu penting ntuk pasukan bola... haa... kalau x de stadium tu.. ni lah jadinye.. ni..ni... ish3.. x patut.. marah sangat ke bang... hehe..




wachaa..... mane stadium aku....


haa.. sbb kejadian tu.. semue pihak telah berhati2.. takot la tu serangan pengganas... tgk la kucing ni.. takot nye pasal.. aisshhhhh.... x leh jadi ni....



mak... ade mat drug kat dpn.. nak tembak x...



itulah antara kabar2 anginnye.... korang de cite.... jom kongsi... :)

3 comments:

nadia rusli said...

HAHA..bleh plak buat main2...

HeatCkeers said...

ntah.. abih seme org mesti salahkan yang tu.. yang tu salahkan yg ni... haa... bile la kite nak hidup aman gembira.. haha

HeatCkeer said...

pape pun.. hidup otomen... haha