Custom Search

Sunday, June 7, 2009

kucheng the taktakutmati...

AMARAN: BACE TANPA SYAK WASANGKA.. :)



Hmm... ari ni x tulis banyak2... cume nak post ntuk adiah ari jadi kawan aku la...

kire cam kawan baik la jgk.. sbb time2 skolah dulu.. mase aku suke main2 dalam pgws.. die yg kene jd matang backup aku.. haha, padan muke... so, post ini di post sebagai ucapan terima kasih aku... haha...
Dan, Sori kalau ade salah atau silap....

bodek jgk la sbenornye... mane tahu dpt balik naik kapat yg bleh terbang... haha..

Lepas ni post ari jadi syarifah plak.. kwn aku time skolah rendah sampai skarang... haa... tunggu bulan 8 plak r... haha.. kwn2 laki biase aku blanje je kek ke ape ke.. :)

gambar2 ni.. ttg gelagat2 kucing ... hehe..

MAK....silap jalan ni.. tumpang lalu ye bang.. hehe...




eh, lupe aku xde jari.. ish3...




sbb seme otomen dah xde.. kucing ni je la kene lawan raksaksa.. :)



Dah ngupat baik punya.. kantoi plak.. adeehhhhh..






opocot kucing meletop....





haa... TENDANG R TENDANG...




MAK AIH.. aku ni kucing ke burung.. smile n wave... hehe..




teringin jugak aku nak tgk bird eye view ni... haha..



Nak tahu sbb pe kucing ni jadi camni... tgk bwh... haha...





kan dah kate mende tu memudaratkan.. adehh... kene samak r pasni..hmm





panasnye katil ni.. hmmm....




Dengan banggenye.. aku dapat ikan yea.. :)




Sikit lagi.. hush.. lajunye tikus ni...




Aku cam rase ade spy r dikalangan kite ni... hmmm



haa.. layan je la...




slamat hari jadi nana.. friend forever... :)


8 comments:

PutraRocker said...

nana????yg mne plk ni azim oi..wakakak

miss nana said...

thanks yek azim.

HeatCkeer said...

haha... your r welcome.. :)
study leklok...

Mohd Noorshazwan said...

huhuhu..ko dah gile nana nie...

HeatCkeer said...

mak aih korang.. kawan la... bukan ape pun..
abih blanje ko makan kek tu lg tinggi kos die tu.. hahaha...

ish... x leh aku wish kawan pempuan sikit.. ish3...

PutraRocker said...

nana..hahahahah..nana tanjong ker..??wakakakak

kawan azim dan nana;) said...

ape kaitan birthday nana dgn kucing??
hek5...
aku rsa cam ada,tp ntah la...
pe ek?ke mmg ko sje2 je zim...haha

HeatCkeer said...

saje je r... ish3... kan dah ckp bace tanpa syak.... adehhh.... :)