Custom Search

Sunday, July 5, 2009

2 lagu cinta hebat tinggalan 2 RAJA... bestttt......

Elvis Presley... dikenali sebagai raja rock n roll.... mempunyai stail rambut dan pakaian yang tersendiri... yang juga menjadi ikutan... dikatakan meninggal dunia akibat ubat-ubatan yang berlebihan... kesannya, jantung die tidak berfungsi dengan baik.. ade juga yang kate die bunuh diri.. hmmm spekulasi.... tapi, di akhir pemergiannya... reputasinya agak merosot...beliau meninggal sebelum sempat menjayakan konsertnya.... mempunyai anak bernama Lisa Marie Presley .....

Elvis Presley- Can't Help Falling in Love







**************************************************************************************

MICHAEL JACKSON juga dikenali sebagai raja pop... juga mempunyai stail dan gaya yang tersendiri... yang juga menjadi ikutan ramai.. meninggal kerana serangan jantung.. juga dikaitkan dengan penggunaan ubat yang berlebihan.... juga meninggal sebelum menjayakan konsert.... kerjaya beliau juga semakin merosot sebelum beliau meninggal.. beliau juga pernah berkahwin dengan anak elvist iaitu
Lisa Marie Presley.....


Michael Jackson - You are not alone

(lagu ini juga dikatakan didedikasikan kepada Lisa Marie Presley)


8 comments:

zelo55 said...

aku baca metro hari ni...
status islam MJ nih dipertikaikan...
ade orang kate tak...
ad org kate ye..hurrmmm....

nt pulak dgnye die akn dikebumikn dgn keranda bersalut emas...
islam x suh buat cmtu...
hurrmmm...

HeatCkeer said...

tu r.. aku dah start ragu dah pun... tp abg die ade.. kalau die islam... mesti abg die cover... xkan nak bior je adik die kebumi gtu...

hmm... tp tunggu je la.. tgk die buat camne esk... haa.... mesti ade live tu.... :)

broSKL said...

erm x sangka lak ada persamaan dgn elvis tu ek..erm aku tgk live smlm kt 8tv tp x sapai abis..aku tgk siap letak keranda dia kt depan pentas pastu ada ucapan and nyanyi2 islam ke cmtu..?

HeatCkeer said...

itu la... ntoh le.. tp kalau abg die je yg islam.. yg lain bukan... susah jgk idup camtu kan.... hmmm....

rase2 die tanam kat mane... x jumpe lg tu kan... ke dah jumpe tanam kat mane...

ain said...

tapi ade kate abg die pertahan kan tapi fam die nak gak care cristian sbb tade hitam putih MJ ni islam so cara crist gak la..kalo betol die islam..kesian~~
persamaan ni..memang betol2 kebetulan kan :)

HeatCkeer said...

hmmm... mungkin jgk la... sbb abg die sorang je nak lawan ramai2 susah jgk... kan3... :)

slayerz said...

Adus...vid dah xleh tgk...

HeatCkeer said...

eh... ye ke... haha... cari la snirik ye... wahahaha... :)