Custom Search

Monday, November 9, 2009

gini citernye.... 1 st kapel... dan kegembiraan hati yang baru....

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani....

10/11/2009


time aku form 5 dulu... aku mmg bz....
mane la ade mase sgt nak study... g memanah la, kawad la, pengwas la, pantun la......
cikgu mintak tlg la.... haha... kalau ikut.. mane la sempat nak ngorat2 org ni...

tp, 1 hari.... aku kenal la 1 org pgws perempuan ni... kite panggil dayah r... (bukan name sbenar)....

haaa.... aku kenal2 gtu je r... rapat2.... tp, kwn aku name imaan ( bukan name sbenar) macam nak ngorat die... imaan ni... agak player la..... pastu die kate die nak ngorat la dayah ni..
aku ni yang cam kenalkan diorg takot la.. imaan buat mende2 yang patahkan ati die ke, yang x elok ke... haha....

jadi... dgn berbekalkan nasihat guru tusyen aku.... die kate... kalau awk nak rase bodohnyer bercinte time skolah... kapel la..... awk mmg kene rase ni.... aku pun x paham sgt maksud die.... hahaha... ape agi... nak rase la.....

aku pun msg la die.... tanye.... nak jadi gf sy x....... jeng3...... pastu die balas.... nak.....
ahahahhahahaaaa..... 1st time kapel la tu... tp x r dating... kapel sms je.... kire kapel ke... hahahha... ntoh le.... hari 123 cam best agi.... tp hari2 yang mendatang tu cam problem sket....
aku pk2 balik kan.... ape yang aku buat time tu org kan tgk.... sbb tu r.. nak jumpe org perempuan berduaan kat tempat awam pun aku mikir 100 kali..

nak dijadikan citer.... hari ke 7 r kalau x silap.... aku pun pisah la..... tp.. aku x suke sgt la... sbb die cam kecewe sgt je.... aku pun sakit je ati sbb kecewekan org..... hmmm... sampai skarang aku xde makwe...

tp baru 3-4 hari lepas aku jumpe 1org.... tp die ade sakit friedriech ataxia.... xde ubat.... cam citer 1 litre of tears tu... tp, aku dah bgtau die awal2.. jgn jatuh cinta kat aku.... walaupun kitorg msg cam org bcinte je... haha...

aku dah pernah menangis sbb kehilangan salah 1 kwn baik... aku nak r nangis cam tu lagi... malu woo... tp masalah die... air mate tu cam xnak brenti keluar... giler2 malu..... haha... adesss.... :)

aku baru balik shah alam g tgk die td.... x pernah aku buat camni utk 1 org perempuan.. tp best jgk dapat jumpe adik aku... jd sbb tu r tulis terus ni... takot lupe nak kongsi pengalaman aku yang ini... haha... tata..... :)

die bukan kekasih baru aku... tp die org yang mengisi 1 slot kekosongan dalam hidupku...
aku amat menghargai die.... kerana die menghargai hidupnya....

12 comments:

Mira said...

sakit gane tu?
oh dayah laa awek yg ko cite kt aku satu masa dlu...

pija said...

hmmm.....
hmmm......
hmmmm......

HeatCkeer said...

sakit die..... skarang die lumpuh kaki... cakap pun x brape boleh... tangan die makin teruk jgk.. dan akan jadi makin teruk....

weh.... bukan dayah ict ye.... diulang.. bukan dayah ict... haha... :)...

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......... :)

Mira said...

ye aku tau lah bukan dayah ict hahahaa
mmber ko tu sbaya ngn kite ke ape

pija said...

hmmm... :)
hmmmmmmmmm..... :)
hmmmmmmmmmmmmmmm......... :)
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....... :)
gay ke hapa

HeatCkeer said...

x... time aku form 5 die form 3..... kan... haa... sape kate aku x pandai ngorat.... yang baru kenal ni.. sebaye kot...


oooiiit pija..... bile mase aku cinte laki ni..... 1 agi... senyum itu satu sdekah... asik muke masam je... dimanakah keimanan kamu wahai saudari seislamku..... :) amek 1 lagi... haha...

Anonymous said...

mu mmg smart azim.. (hafiz 5 ikram)

shazclan said...

go azim go..

buat ape yang ko rase patut ea...

HeatCkeer said...

dah... aku cakap kat die.... kwn2 dulu.... hmmmm.... aku fobia lagi nak bercinta ini..... ntah la..... haha

HeatCkeer said...

dah... aku cakap kat die.... kwn2 dulu.... hmmmm.... aku fobia lagi nak bercinta ini..... ntah la..... haha

Anonymous said...

fobia bercinta?
apa lu dah buat?

HeatCkeer said...

haaa.... nak tahu ke... meh nak bisik....


aku dah.....

lukekan hati die... dan aku x suke buat camtu lg...... kesian....
hati wanita mmg rapuh.... ade la yang kental kene gtu... yang cam playgirl la tu....

tp effect lepas tu.... haaaaa....
parah....