Custom Search

Wednesday, August 5, 2009

my 20th birthday.... my first birthday..... hmmm....

4.8.2009
ha
ri jadiku yang ke 20 sgt meriah... bagi aku lah...
sbb.. ni lah kali pertame aku rai dengan kawan2 yang ramai.. haha....

kali pertame org call aku pukul 12.05 malam sambil nyanyi lagu bday....
cite die bermula pukul 12.05 malam....

sambil2 tgk movie.... tetibe aku dengar tepon aku berbunyi....
name kat tepon tu... syarifah... kawan lame aku... dari skolah rendah dulu...
skolah mnengah same2.. skarang kat slangor skali...tp, dah ade pakwe... x leh la kite kacau... adess.... :)
haha.... aku angkat tepon...

hepi bday to u...
hepi bday to u...
hepi bday to u, azim...
hepi bday to u...

adesss lagi..... tergamam aku... haha... ade jgk org yang ingat...
hmmm.... x tahu nak cakap ape dah.... pastu, msg dari kawan aku nadia....
malam tu.. aku tido ngan perasaan gembira.. dan juga sesedu..
hik..... aaa.... hik..... adess....

pagi tu kelas cam biase.... sbelum tu.. mak n adik aku wish bday... : )
bace friendster, facebook... ramai la jgk yg wish...
sesedu pun x ilang lagi... hik... aaa... hikkkk....
dan... petang tu.. jeng3....

aku g loyat... beli hp baru.. weeee....
syg la jgk hp lame... dari form4 lagi gune...
tp dah rosak... adesss....
tq kamil sbb bwk aku... :)

Hp ape.... haha.... biase2 tu la...

okep.... malam tu...
aku g bilik kawan aku, pisol, boya, shawn, naqi... dah kate nak tgk hp sgt la konon...
haaa.... malam tu diorg bg kek... best... haha... 1st time aku dpt kek time raye dari kawan2...
last aku makan kek time ari jadi aku.... hmmmmm....
bile ye.... haaa.... time2 taska dulu... mase umor aku 3-4 thn... wahaha.........
jadi.. aku pun tergamam la bile nampak kek tu...
tak tahu la nak cakap pe.... xkan nak nangis plak kan.... haha...
tq la kawan2.... :)

kat fster pun byk la wish bday... time aku dah masuk 20tahun ni...
adesss... haha....
dulu... tgk fster... sunyi je..... haha...
tq jgk la kawan2 fster... :)


hmmmm...... tu lah cite nyer... nak cite semue susah la kan.. haha...
tapi.. hari jadi aku yang ke-20 lah.. antara hari paling gembira dalam hidup aku...
tq ye kawan2... :)



ish... dah cam pempuan plak aku tulis camni... aish....
cam nak tulis politik n tech balik ni... wahahahaha...

2 comments:

lempengterbakar said...

lorh,da tue rupenye...selamat hari lahir ler...gang,gang,bunyi kete

HeatCkeer said...

haha.... tue mg g op... haha... :)

tq2...