Custom Search

Wednesday, August 12, 2009

budak cute, macam2 singa, dan pemandangan yang akan buat anda terkejut....

sila tgk mengikut urutan untuk lebih feeling...

pause dulu.. tunggu seme abih loading baru tgk....
baru best... :)




hmmm.... x tahu la berape byk dah org post mende ni... tp, aku nak join jgk post mende ni....
best tgak gelagat die ni.... haha.... jom tgk..... :)






yang ni plak cite singe yang akan buatkan anda rase nak tepon kuarge anda...
haha.... bagus betul singe ni... :)

pause dulu.. tunggu abis loading baru play...
baru ade feeling... haha... aku cam nak nangis je tgk... :)







haaa.... yang ni anda kene tgk n dgr betul2.....
tgk ape yang jadi kat kete tu time die selekoh....
sbb kalau anda miss 1 bende.... anda xkan nampak ape yang menarik ttg cite ni...
baik anda pause dulu.. tunggu die abis loading baru play....
okeh..... :)






ok.... tu je....

()()
('o')
(")(")

2 comments:

azambugis said...

eleh. macam la tkejut sangat bile tengok video last tu. blog abang long nie tokleh follow ke

Anonymous said...

hmm....sweet nyer yg singe 2...cdey aku...sib bek ak kat umah tau..tapi mmh best gler yg 2...