Custom Search

Sunday, April 19, 2009

Hatiku kini m'jadi miliknya... Cun....

hmmm.... dah abih dah 1 sem.....

kejap plak rasenye.... macam2 jgk la yg jadi time sem ni.. haha...
hai... pasni x leh r jumpe abg2 senior kat bilik.. ish3.....

semue dah grad sem ni...

haa.... ingat x kat trengganu dulu.. org2 BN hine sultan sampai panggil sultan NATANG...





maksud die binatang r tu.... camne la org tu ye... xde la plak aku dgr die tu masuk lokap ke ape ek....
siap panggil natang 2... mmg kurang ajor r....



tp kat perak cam ntah la.... perlis tu x tahu la camne kan...
tp kat perak ari 2.... xde la gune ayat kasor gtu...
cume.. ye la... cam kalau kite kene kad merah kat padang kan... nak la jgk bgtau ref bg simpati sket.... tp dah terus kate derhake... ape la....
pijak gambar najib je pun bkn sultan


ntah la... Malaysia..... tp ok la x jadi cam thailand....
tp bile pk balik.. kalau terus jd camni... mungkin malaysia akan jd cam thailand ek...
ish3... mintak jauh la...
Gas pemedih mata x kenal mangsa



ni x tahu nak tulis ape sbenarnye...
tp same2 la kite pk..
masing2 dah besar kan.. haha...
jgn sampai politik bwat kite x kenal saudare dah la...
aku dah mmg benci politik malaysia..
tp dah jd tanggungjawab kite pilih pemimpin yg betul...
kan3... :)


Hatiku kini menjadi miliknya...
Tanah airku...
Malaysia....

tp semue bende kat alam ni tetap milik ALLAH...
ingat m'ingatkanlah sesama kite... haha....

.. cam x de kene mengene je ngan tajuk kan... haha... lawak tgh bulan april la ni kot... xde idea dah... karangan lari tajuk... :)

12 comments:

Nisa.. said...

ish,teruknye!!org yg xb'slh pun turut jd mangsa..tula..yun pun xsuke bb politik nie..tp kte xleh r xmek peduli..kena jgak mek thu..ini pun tanah air kte..jd sme2la kte pilih pemimpin yg adil lg bijaksana..dlm mse yg sme marila kte jd rakyat yg thu b'pk mne baik dan mne buruknye..renung2kanlah..

HeatCkeers said...

haaa... betul3... hehe...

Anonymous said...

ap ni,tajuk tak da kena mengena dgn isi.

ni teknik utk naikkan populariti blog ke?

HeatCkeers said...

x bace kat bwh tu.. ke dah x reti membace.. muahahahahaha... :)

HeatCkeers said...

ade maksud tersirat jgk tu.... tp sbb auku kan... kene r kover2... haha...
hatiku dah memilih parti itu.... hehe...

Anonymous said...

mmg nate bruk2 FRU

Anonymous said...

Apa-apa pn skrg Melayu perlu segera bersatu tanpa memikirkn kisah-kisah lampau.X kira r,PAS ke,UMNO ke,keAdilan ke..Semua yg berbangsa melayu kena besatu.Tutup kisah lama,buka buku baru.Tak penat ke,sesame melayu gaduh sesame sndiri.Malu la sikit..Kita sesama saudara Islam.Tak kn terlalu berbeza dr segi ideologi smpi tak de satu titik persamaan pn..fikir-fikirkn lah..

HeatCkeers said...

haa... betul.. betul.. betul... :)

Anonymous said...

standart la ..
same la macam akhbar2 tabloid,
tajuk muka depan punyelah gempak,yela
nak suruh org ramai beli

apepon keep it up.teruskan memblogging.kritikan membina supaya anda lebih berhati-hati di mase akan dtg

orait!

HeatCkeers said...

waduh.. terharu org bg smangat... haha.. tq2....

Echoes said...

bangge ngat ye ngan uia. pa ltk logo kat blog pa.

HeatCkeers said...

haha... tu r.. uia, smkss, sksb2, tadika yayasan islam, taska keluarge haha.. transformers pun.. haha... :)

sekolah2 itulah yg akan membentuk kite... yakin je la.. kalau memberontak byk sgt.. ilmu susoh r nok dpt kot.. kot r.. x au gop... athirah.. hehe.. :)