Custom Search

Saturday, February 14, 2009

Laman web ntuk download... hehe..

tahukah anda antara laman web ntuk cari software trial....
haa.... try laman ni....

www.download.com

kat laman web ni ade byk software ntuk dicuba..... hehe....
antivirus je pun ade macam2 jenis tu...
ade byk lagi laman web cam ni... tp kene hati2 sket... takot ade yg terdownload
virus plak karang... hehe...


lain dari tu.... ade jgk laman web ntuk anda download software skali ngan crack die...
haa.... yang ni x brape digalakkan la....

www.syok.org
http://forum.astalavista.ms

haa... kat sini kalu nak masuk kene la sign up dulu.....
pas2... bleh la download... macam2 ade.. game ade, cite ade, software pun ade...
tp kalau ade duit tu baik la beli.... hehe....
haaa.... 2 je la stakat ni ye.....
kalau ade pape nak tanye... tanye la..... hehe....

2 comments:

Rizal yahya said...

ko penah ke beli software original?penah?

HeatCkeers said...

dah ade free nak cari ape lg... haha....

xde.. konsep die snang je... gune dulu yg free tu.. kalau puas ati baru la beli....

mahal woit software tu.... sie2 je ko beli tp x leh gune....

same r main game pes 9 kat laptop nvidia 6xxx... :)...

ni sape r rizal, robert, ngan azim ni... dah on9 time same....
ish3...