Custom Search

Saturday, September 12, 2009

pengalamanku.... alergik dan balik kampung

11.9.2009

hari aku pulang ke terengganu.....
pagi tu... macam biase la... dah tahu nak balik...
aku stay up sampai kul 5....
tp, sayangnye... bukan ntuk tahajud....
ntuk copy cite ngan cik lan (Local Area Network)
tu yang bangun tido je..
jeng3.... dah pukul 11.....
tp, dah solat subuh ye....
haha....


Lepas solat jumaat.....
aku cam biase lah... xde aktiviti lain..... terus je jenguk2 kat lan....
mane tahu ade cite baru.....
sempat jugak la main cs....
bukan (computer science) tp.. ( counter strike)
haha.... perabih mase tu....
alang2 tu.. kemas la jgk ape2 yang patut......



sempat jgk la copy 1 siri...
masker rider dcd (Ddddddecade)....
org yang tgk tahu la sbb byk dddd........
haha....
FINAL ATTACK..... DDDDECADE....
cerita yang menceritakan tentang perjalan seorng masked rider..
ke dunia rider2 yang lain....
waaaa...... jumpe la seme sdare mare die.....
kalau kite ni.. kire jalan raye la tu... haha....



okeh... petang tu....
aku beli makan....
time2 nak beli... ade pulak akak bilal.....
akak bilal a.k.a. bro yang patutnye lelaki tp menyerupai sis yang cun..
geli aku... eeeeeuuuuuuu.....
dah la die buat suare halus cam pempuan....
siap menyanyi lagi lagu cite...
mak aih.....
time tu jgk la alergik aku makin menjadi2....
makin gatal woooo....
aku dah macam dj yang letak kepala kat bahu...
tangan main piring.... wikid2....
nak cover telinge gatal je sbenornye....
sekse....
dah la sbelah ade pondan... nyanyi lagu cinte....
aku rase nak baling je seme mende yang aku amek tu...
uish..... harap doktor x bg mc pose je....
kalau x... mc la aku... ahaha..
dah x leh makan ubat kan.....


malam tu balik.....
naik bas 2 tingkat... bas masuk dalam uia....
haha....
kali pertama aku duk kat tingkat bwh...
ngan kali pertama aku naik bas yang g putra dulu...
x balik terus...
tp, sayangnye.... aku x penah lagi duk sbelah awek cun....
adesss... baru ingat nak litaarafu.....
eh, hehe..... kiding2....



pagi tu sampai la pukul 5...
xde pengembaraan sgt la....
sbb x jalan....
hmmm....
tp, pagi tu.... alergik aku makin menjadi2...
x tahu la sbb aku makan daging yang pelik ..
ke sbb dengar pondan tu nyanyi... haha....
uish... teruk... muke sembab...
mate hampir sepet....
ish3.....
sakit......
tp, aku cool je..... haha....



petang tu g klinik lagi...
tp, xde mc jgk la....
:)
malam tu ok la sket.. alhamdulillah..
makan la 2 kali sehari ubat...... buke n sahur la diriku bersama ubat....
haaaa...... yang best nye..
malam td siap sempat makan udang galah 1...
pastu kerang stengah bakul lagi tu....
x kisah dah... alergik ke x...
janji lepas kempunan...
haha... tp alhamdulillah jgk xde pape lagi ari ni... haha...
sbb bukan alergik makan mende tu kot....


entahla.... x tahu alergik ape.....
tu yang membuatkan alergik ku ini makin berbahaya....
okep seme......
love you all....
hope all of you are well.....
wish you all a great holiday.....
take care.....
salam.... :)



yang menulis
azim

2 comments:

afiq said...

weyh...ko ni..

dh tw alergik, gi bantai seafood lg pe psl...

kang blk uia muke sembab2, jgn slhkn ak kalo x knal ko...haha

HeatCkeer said...

weh..... aku makan seafood ok je r....
haha... ni alergik debunge ke mende lain ni kot....

seingat aku.. kat tepi bilik aku ade bunge warne merah tgh kembang mekar.....


same r kat faruq dulu.... bunge tu jgk..... tp x tahu la... sbb tempat tido ke......
sbb makan ke sbb tu.....



aku x tahu punce die lagi............. tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:)