Custom Search

Wednesday, May 27, 2009

pengalaman balik: pengembaraan

haa… hari itu bermula dgn kelas selama 3 jam pagi dan 2 jam petang…pukul 9 aku dah tunggu bas rapid dpn mahallah uthman, uia… tunggu punye tunggu… 45 minit jgk la nak dpt bas g greenwood… haa... punye la lame… haha… tu 1st tunggu… bas mule2 naik ade la org.. tp bile dah sampai skerat jln tinggal la aku sorang...

rase cam pemandu bas tu driver aku je... wahaha... bile lagi nak brangan kan3


yg 2nd nye.. tunggu bas transnational kat greenwood la…haa.. kat tiket tulis pukul 10.45.. bas sampai pukul 11.15.. haha.. ingat dah xde bas.. hehe…


dan bermulalah pengembaraanku… naik2 bas ingat duk tepi pempuan tp lelaki la.. haha…xpe la.. bdk sma syiekh.. borak2 la jgk.. kenal la die dgn beberapa org bdk uia..haa… tgk dpn je.. ade awek cun woo…. haha… tp jauh..

ni part yg best ni.. hmm, bas trans tu naik sampai pahang je… sampai phg pemandu tu suh tukor bas..haha… 1st time gtu… tukar la bas tu.. haa… yg bas ni plak.. laju bkn main.. dah r ujan..brape kali nak terbabas ntah… haha…brape kali dah mgucap.. haha.. akhirnye.. pukul 5 sampai la kat terengganu… aminn.. hidup lg aku rupenye…

haha… tp tu la yg best ttg naik bas… pengembaraan…

2 comments:

Bond Da Killer said...

kelakar laaa....wakakkaaka

sekbek ko hidop lg..

leh blnje ak beger nnt..hahahhaa

HeatCkeers said...

mak aih... ko r blanje aku... haha